Medlemssidor

Lägenheter och lokaler

Föreningens fastigheter innehåller 103 lägenheter – i storlek från ett rum och kök till sex rum och kök. Vidare finns det ett antal lokaler varav ett fåtal är uthyrda och en del disponeras för föreningens egen verksamhet.


Garage och p-platser

I föreningen finns totalt 100 bilplatser fördelade på 24 garage; 30 carportplatser med motorvärmare; 8 carportplatser med laddstolpe för elbil eller laddhybrid; 27 parkeringsplatser, de flesta med motorvärmare; och 11 avgiftsbelagda parkeringsplatser, 7 vid nedre gården och 4 vid övre gården, två av dessa är handikapplatser.


Tvättstugor

I fastigheterna finns fyra tvättstugor. De är utrustade med moderna tvättmaskiner, centrifug, torktumlare samt torkskåp. Vi har ett modernt bokningssystem där du kan boka via dator, smartphone eller på infotavla i trappuppgångarna , vilket gör det lätt att boka tvättid. Det är tre tvättpass per dag om fem timmar vardera. På söndagar är det två pass om fyra timmar vardera. 

   

Gästlägenhet

På Jutevägen 10 finns ett gästlägenhet. Där finns även vattenkokare och kylskåp. Dusch och toalett. Rummet kan hyras av föreningens medlemmar under högst tre dagar. Priser finns under fliken "Lokaler"

Samlingslokal

En festlokal med plats för ca 24 gäster finns i källaren på Jutevägen 8.  Där finns ett fullt utrustat pentry och toalett. Priser finns under fliken "Lokaler"

Vicevärd

Vicevärdskontoret är öppet måndagar varannan vecka kl. 18.00–19.00. Eventuella ändringar anslås på våra tavlor i entréplan.

Adress: Jutevägen 20, 554 45 Jönköping

Tel 036-16 59 94

Epost: info@brfregnbagen.se