Medlemssidor

Lägenheter och lokaler

Föreningens fastigheter innehåller 103 lägenheter – i storlek från ett rum och kök till sex rum och kök. Vidare finns det ett antal lokaler varav ett fåtal är uthyrda och en del disponeras för föreningens egen verksamhet.

Garage och p-platser

För bilparkering är det väl sörjt. 49 platser med motorvärmare och 3 platser utan. Det finns 24 varmgarage och 18 carports, även de med motorvärmare.

Tvättstugor

I fastigheterna finns fyra tvättstugor. De är renoverade 2012 och utrustade med moderna tvättmaskiner, centrifug, torktumlare samt torkskåp. Vi har ett modernt bokningssystem där du kan boka via dator, smartphone eller på infotavla i trappuppgångarna , vilket gör det lätt att boka tvättid. Det är tre tvättpass per dag om fem timmar vardera. På söndagar är det två pass om fyra timmar vardera.

Gästlägenhet

På Jutevägen 10 finns ett gästlägenhet. Där finns även vattenkokare och kylskåp. Dusch och toalett. Rummet kan hyras av föreningens medlemmar under högst tre dagar för en kostnad om 100 kr per person och natt.

Festlokal

En festlokal med plats för ca 20 gäster finns i källaren på Jutevägen 2, ingång från gaveln. Där finns ett litet pentry och toalett.

Vicevärd

Vicevärdskontoret är öppet onsdagar varannan vecka kl 19.00–20.00. Dagarna anslås på våra tavlor i entréplan.

Adress: Jutevägen 18, 554 45 Jönköping

Tel 036-16 59 94

Epost: info@brfregnbagen.se