För nya medlemmar

Till dig som är nyinflyttad medlem i Brf Regnbågen

Hej och välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Regnbågen. Vi hoppas att du ska trivas hos oss och att du som medlem och delägare i föreningen kommer att värna och vårda vår gemensamma egendom.

Vicevärdsexpeditionen finner du i bottenplan på uppgång 20, där är öppet en kväll varannan vecka. På anslagstavlorna i trapphusen ser du när. Vi ser gärna att du som är nyinflyttat kommer förbi så vi får träffas i anslutning till att du flyttar in. Du får då aktuell information om vad som händer i föreningen, du kan boka in dig för parkeringsplats och få namnlappen till din brevlåda utskriven. Det är också då som vi för in dig i vårt informationssystem och lär dig hur man använder porttelefonen och bokningssystemet. Första mötet kan vi oftast ordna när det passar dig, hör av dig till mig så bokar vi in en tid.

Väntetiden för en p-plats är sällan mer än någon eller några månader, carport har för närvarande 3 års väntetid och garage ca 2 år. Priserna är 150 kr, 250 kr och 350 kr per månad respektive och då ingår el till motorvärmare vintertid. Vi har även 8 carportplatser som är utrustade med laddstolpar för elbilar.

På våra elektroniska informationstavlor anslås regelbundet aktuell information från föreningen så titta igenom den regelbundet när du går förbi tavlorna. Det är bra om du också läser vår hemsida ibland. Det är också välkommet att du deltar i årsmötena som hålls i maj varje år och vi letar alltid efter medlemmar som vill engagera sig i föreningen genom att delta i exempelvis styrelsearbetet.

Om du behöver få kontakt med oss utanför expeditionstid är det enklast via e-post, den läses i stort sett dagligen, vid akuta ärenden går det också bra att ringa på vår telefon, vår vicevärd svarar då så snart hon kan. Läs gärna igenom alla medlemssidor här på vår hemsida, många vanliga frågor finns besvarade här.

Vill du veta mer om dina rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening rekommenderar vi att du tittar på denna film:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wHrl__MnzgU

Än en gång, varmt välkommen till föreningen. Det är min och styrelsens förhoppning att du ska trivas här och att du känner dig välkommen in i vår gemenskap!

Vänligen

William Lopez Valdivieso, ordförande