Gästlägenhet

På Jutevägen 10 finns en gästlägenhet som våra boende kan hyra. I lägenheten finns det sovplatser för fyra vuxna, liten matplats, toalett med dusch och ett litet pentry.

Du bokar den via våra informationstavlor eller via hemsidan (Bokningar). Du kan boka den max tre nätter i följd. Du bokar ett pass per övernattning: från kl 12:00 på ankomstdagen till kl 11:59 dagen därpå.

Priset är 300kr/natt. Beloppet sätts in på vårt bankgiro 5264-1966, märk talongen med "2024, Gästläg, Ditt namn"


Notera att varken rökning eller husdjur är tillåtna i gästlägenheten. 

Skötsel av Gästlägenheten

Den låga hyran av lägenheten förutsätter att medlemmarna och gästerna själva ansvara för städning och skötsel av lägenheten. Därför är det viktigt att du som använder lägenheten ser till att lämna den välstädad efter dig. Vad som ska städas är egentligen självklart men om du är osäker på vad det innebär kommer här en lista på det som ska göras innan du lämnar.

Städa pentry

Diska och ställ i ordning porslin mm. Gör rent kylen, släng eventuella rester. Gör rent diskbänk.

Städa allrum och hall

Bädda sängarna. Dra ihop och bädda bäddsoffan. Dammtorka alla ytor. Dammsug och våttorka golven, även under sängarna. Töm sopkorgar och släng soporna i våra miljörum.

Städa toalett och badrum

Gör rent toalett och handfat. Torka alla ytor och våttorka golven. Skölj ur använda moppar och trasor ordentligt och ställ/häng dem så de kan torka.

Övrigt innan du lämnar

Saknas det rengöringsmedel, mopp, trasor, toapapper eller annat, är något trasigt eller inte fungerar skicka ett mail eller ring till föreningen så att vi kan åtgärda det. Se nedan för e-post och telefon.

Om det inte är rent när du kommer, kontakta föreningen så vi kan påtala detta för de som använt lägenheten före dig. Var noga med att tala om vad som var ostädat och när du bott i lägenheten. Fotografera gärna och skicka med bilderna när du kontaktar föreningen.

Om du inte städar

Lämnas lägenheten ostädad kommer den att städas av föreningen, kostnaden för detta kommer att debiteras den som hyrt lägenheten med 1,500 kr, vilket är vår faktiska kostnad.

Om du är oaktsam

Om du missbrukat lägenheten, är oaktsam om den, lämnar den ostädad eller dina gäster stör boende kan du förlora rätten att nyttja gästlägenheten.

Till sist

På väggen vid sängarna sitter en dosa som bland annat är kopplad till ett eluttag. Denna får inte kopplas ur, det stör vår kommunikationssystem som då slutar att fungera. Vänligen se till att låta denna dosa vara inkopplad!

Du får inte ta med dig djur till eller röka i gästlägenheten, på så sätt tar vi hänsyn till allergiker.

Vi hoppas du ska trivas under ditt besök och vill även önska dig välkommen åter.

Dubbelsäng med 2 st bäddar om 90x200 cm

Bäddsoffa med 2 st bäddar om 80x200 cm

Nyrenoverad dusch och toalett.